Voor een oplossing op maat

Verwarming en ventilatie

Warm in de winter, fris in de zomer: een aangename temperatuur thuis en in uw bedrijf. Wij zijn o.a. erkend dealer van Atag, Intergas en Remeha cv-ketels en combi-ketels. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Samen met u onderzoeken we de meeste geschikte manier van verwarmen.

Radiatoren en convectoren

Verwarmen door middel van radiatoren is de meest gangbare manier van verwarmen. Radiatoren zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren; van standaard tot design model. Wij leveren onder andere Radson, Henrad, Jaga en Vasco radiatoren.

Vloerverwarming

Een comfortabele vorm van verwarmen die steeds meer mensen aanspreekt is vloerverwarming. De investering in vloerverwarming betaald zich zeer zeker terug in zowel comfort als beperkte stookkosten.

Ventilatie

Ons bedrijf zorgt voor een frisse omgeving thuis of op de werkplek door toepassing van mechanische en/of natuurlijke ventilatie. Een optimaal resultaat behalen uit klimaatsysteem wordt mogelijk gemaakt door vooraf de mogelijkheden samen te bespreken waarbij wij u adviseren over materiaal, plaatsing en onderhoud. Klimaatbeheersing in uw leefomgeving is zeker aandacht waard.

Neem voor een afspraak of advies op maat  vrijblijvend contact met ons op.

In contact

Telefoonnummer:         
0591 724450

E-mail:

info@warmteexpert.com

Privacy verklaring